Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Elektrický lapač na likvidáciu obtiažneho hmyzu UV svetlom a vysokonapäťovou mriežkou.

Tento typ lapača je úplne ekologický, nepoužíva pre svoju funkciu žiadne chemikálie a nepracuje na akustickom princípe, je teda vhodný na použitie v obytných aj vonkajších priestoroch, napr. v domácnostiach, reštauráciách, baroch, na záhradách a terasách, ale aj na cestách.

Hmyz je privábený UV-A žiarením a následne usmrtený výbojom na mriežke v lapači.

Mriežka je navrhnutá úplne bezpečne. Je tak zaistené, aby nedošlo k nechcenému dotyku a prípadnému popáleniu osôb alebo zvierat.

Lapač je možné kamkoľvek postaviť pomocou stojančeka, prípadne zavesiť na stenu, strom, trám a pod.

Lapač obsahuje dobíjaciu batériu. Je dodávaný s USB káblom, ktorý slúži na dobíjanie prístroja pomocou adaptéra do siete, powerbanky, prípadne inému zdroju na nabíjanie.

Zapnutie sa vykonáva 2x dlhším stlačením tlačidla power na prednej časti panelu mriežky, na vypnutie potom postačí stlačiť tlačidlo 1x.

Materiál: plast, kov

Vstupné napätie: 5V/1A

Rozmery: 25,4 x 3 x 18 cm

Balenie obsahuje:

  • 1x UV LED USB Elektrický lapač hmyzu
  • 1x Nabíjací USB kábel (adaptér do siete nie je súčasťou balenia)

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť