Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Táto kempingová súprava je pohodlným a bezproblémovým riešením vašich cestovných potrieb. Ultraľahká kempingová prikrývka v kombinácii s vložkou do spacieho vaku je riešením, ktoré vás udrží v teple a pohodlí.

Prikrývka je vyplnená syntetickým páperím. Má teda vynikajúcu kompresiu a podobný pomer tepla k hmotnosti ako husacie alebo kačacie páperie. Vložka do spacieho vaku, ktorá vás počas spánku zahreje, je vyrobená z materiálu odvádzajúceho vlhkosť a je mimoriadne priedušná. Ergonomický vankúš sa nafúkne len za 3 až 5 nádychov.

 

Kompaktné: Kempingová prikrývka je vyrobená z nepremokavého nylonu Ripstop 20D a je odolná voči piesku a zvieracím chlpom. Deka je ideálnou voľbou na kempovanie, turistiku alebo cestovanie.

UPOZORNENIE: Túto deku neodporúčame prať v práčke. Optimálny spôsob čistenia je ručné pranie s vhodným pracím prostriedkom špeciálne určeným na výrobky z páperia!

Značka: Aspect Outdoor

Materiál: 20D ripstop nylon, hypoalergénna polyesterová výplň

Hmotnosť: 1,84 kg

Rozmery nájdete na priložených fotografiách

Balenie obsahuje jednu kempingovú prikrývku, vložku do spacieho vaku a nafukovací cestovný vankúš s úložnou taškou.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť