Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Univerzálny batoh s USB portom, vhodný pre mužov aj ženy, pojme všetko potrebné na cestu na výlet, do práce alebo do školy.

Kvalitný materiál: Pevná polyesterová tkanina Oxford s vysokou hustotou vlákien je mimo batohu kombinovaná s PU vrstvou pre zvýšenú vodeodolnosť.

Priestranný: Batoh má jedno veľké vrecko s krytým dvojcestným zipsom a priehradkou na notebook, jedno predné a dve malé bočné vrecká.
Hlavné vrecko pojme formát A4, notebook alebo vybavenie na kratšiu túru na bicykli či pešo.

Pohodlný: Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sú nastaviteľné a efektívne sa prispôsobia stavbe tela

USB port a popruh na kufor: Na pravej strane batohu sa nachádza externý USB port, do ktorého môžete vo vnútri batohu pripojiť powerbanku a nabíjať telefón zvonku, zatiaľ čo ho používate. Batoh ponúka aj popruh na upevnenie na madlo kufra.

Farba: čierna

Objem: 20 litrov

Materiál: 100% polyester

Rozmery: 45 x 30,5 x 15 cm

Hmotnosť: 580 g

Balenie obsahuje jeden batoh.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť