Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Športový taktický batoh poskytne dostatok priestoru na uloženie všetkých nevyhnutností pri niekoľkodennom výlete, ceste do práce, do školy alebo na nákup.

Kvalitný materiál: Pevná nylonová tkanina 600D Oxford s vysokou hustotou vlákien je mimo batohu kombinovaná s PU vrstvou pre zvýšenú vodeodolnosť.

Priestranný: Batoh má dve veľké vrecká s krytým dvojcestným zipsom a jedno menšie, čelné vrecko na zips.
Veľkokapacitné hlavné vrecko pojme formát A4, notebook alebo vybavenie na túru na bicykli aj pešo.

Pohodlný: Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sa efektívne prispôsobia stavbe tela.
Sú nastaviteľné, rovnako ako bedrový a hrudný pás, na adekvátne rozloženie váhy a pohodlné nosenie.

Batoh ponúka pevné bočné pracky na upravenie veľkosti, robustnú rukoväť pre lepšiu manipuláciu a suché zipsy, napr. pre personalizáciu batohu pridaním nášiviek.

MOLLE väzba: Hlavnou výhodou tohto batohu je niekoľko radov univerzálnej MOLLE väzby, ktorú je možné použiť na pripevnenie mnohých ďalších taktických puzdier, tašiek a vreciek.
Týmto systémom je opatrené čelo batohu, obe strany aj dno, na ktoré je možné upevniť väčšie položky vybavenia, napr. stan alebo spací vak.

Čo je to MOLLE väzba?
Systém MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) je najrozšírenejším systémom taktického vybavenia na svete. Pred viac ako 20 rokmi bol navrhnutý pre potreby americkej armády a - neprekonaný - je používaný dodnes. Umožňuje maximálne prispôsobenie taktickej batožiny individuálnym potrebám ich nositeľa. Je založený na páskach a nimi tvorených okách, do ktorých sa pripevňujú ďalšie prvky vybavenia. MOLLE pásky týchto prídavných kusov sa prepletajú s popruhmi na "podklade" (napr. batohu alebo veste), vďaka čomu si každý môže ľubovoľne nastaviť počet a typ prídavných tašiek, puzdier, držiakov a pod.

Objem: 30 litrov

Materiál: 600D Oxford

Rozmery: 46 x 33 x 18 cm

Hmotnosť: 732 g

Balenie obsahuje jeden taktický batoh.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť