Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Čo je to polarizácia? Špeciálny filter, ktorý prepúšťa vertikálne svetlo, vďaka ktorému vidíme jasné farby a kontrasty, a naopak pohlcuje svetlo horizontálne, ktoré na ľudské oko pôsobí rušivo. Čím tmavšie polarizované sklá sú, tým vyššiu mieru filtrácie poskytujú.

Ochrana UV400: Tieto slnečné okuliare sa pýšia 100% ochranou UV400 a farebným zrkadlovým povlakom, ktorý odpudzuje vodu a nečistoty. Široké šošovky poskytujú nielen väčšie zorné pole, ale taktiež chránia Vaše oči pred vetrom, prachom a hmyzom. Majú minimálny odpor vzduchu, preto sú vhodné na rýchlu jazdu ako za slnečného, tak oblačného počasia.

Ultraľahké: S hmotnosťou iba 25 gramov okuliare sotva ucítite na hlave. Vďaka mäkkému gumovému polstrovaniu aj nožičkám nikde netlačia a sú vhodné aj na dlhodobé nosenie. Ideálne pre cyklistiku, beh, horolezectvo, riadenie auta ai.

Súčasťou balenia je aj rámček pre dioptrické šošovky.

Dlhá životnosť: Šošovky aj rám okuliarov sú mimoriadne odolné proti nárazu a poškriabaniu.

Špecifikácia:

  • Značka: RockBROS
  • Farba: čierna, červená
  • Rozmery produktu: 14 x 15,5 x 5,5 cm
  • Hmotnosť: 25 gramov
  • Povrchová úprava šošoviek: zrkadlový povlak

Balenie obsahuje jedny cyklistické okuliare s puzdrom, rámčekom pre dioptrické šošovky, úložným vreckom a handričkou z mikrovlákna.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť