Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Prenosný a skladací: Kempingový varič je malý a ľahko prenosný. Je dodávaný v úložnej taške, ihneď pripravený na Váš výlet.

Na montáž nie je potrebné žiadne náradie, jednotlivé diely do seba zapadnú ako skladačka pomocou precíznych háčikov.

Jedná sa o praktický, variabilný varič, ponúkajúci širokú škálu možností zakúrenia. Hodí sa na kempovanie v prírode, cyklo výlety, pikniky aj ďalšie dobrodružstvo v prírode.

Na tuhé palivo: Varič na drevo, lieh alebo gél. K zakúreniu je možné použiť hrkálky, klacíky, štiepinky, pevný lieh. Dovnútra je možné tiež vložiť varič na tekutý lieh alebo horľavý gél.

Kvalitná ušľachtilá oceľ: Varič je vyrobený z kvalitnej žiaruvzdornej ocele v potravinárskej kvalite, je odolný proti opotrebovaniu a deformácii.

Vynikajúce vetranie a ľahké čistenie: Výborná cirkulácia vzduchu pomocou dôkladne premyslených otvorov a ľahké čistenie vďaka možnosti kompletnej demontáže jednotlivých plátov.

Odporúčame varič umiestniť na rovný, nehorľavý povrch, napr. na kameň. Plochu v bezprostrednom okolí variča pred zapálením zbavte lístia, vetvičiek, suchej trávy a pod., kvôli predídeniu vzniku prípadného požiaru.

Špecifikácia:

  • Rozmery: 16 x 12,5 x 9,8 cm
  • Hmotnosť: 340 gramov
  • Materiál: ušľachtilá oceľ

Balenie obsahuje jeden varič na tuhé palivo.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť