Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Hamaka s moskytiérou: Hamaka s moskytiérou z vysoko kvalitnej, priedušnej polyesterovej sieťoviny, ktorá Vás ochráni pred obtiažnym hmyzom.

Moskytiéra má po oboch stranách výstužné tyčky, tvarujúce sieť do klenby. Vďaka tomu nelepí na kožu a hmyz sa k Vám nemôže dostať.

Pokiaľ preferujete spánok bez siete proti hmyzu, jednoducho hamaku otočte moskytiérou dole a nič nebude brániť Vášmu výhľadu na nebo.

Kvalitný materiál: 210T Ripstop nylon je hladká tkanina, odolná proti pretrhnutiu. Pomer kvality a nízkej hmotnosti z nej robí ideálny materiál na výrobu outdoorového vybavenia.

Je skladná a rýchloschnúca.

Až pre 2 osoby: Hamaka ponúka veľkorysý priestor 280 x 140 cm a nosnosť do 200 kg, je teda vhodná až pre dve osoby.

Súčasťou balenia je úložný vak všitý do lemu hamaky, takže ho nestratíte. Navyše tvorí praktické vrecko na drobnosti ako telefón, kľúče a pod.

Po zabalení je hamaka veľká iba 30 x 26 x 9 cm. Vďaka kompaktným rozmerom a hmotnosti iba 970 gramov je skvelým riešením pre výlety na bicykli aj pešo.

K hamácii sú dodávané dve pevné karabíny a popruhy na zavesenie.

UPOZORNENIE: karabíny nie sú určené na lezenie a ani ako OOPP!

Materiál: 210T Ripstop nylon

Rozmer hamaky: 280 x 140 cm

Rozmer balenia: 30 x 26 x 9 cm

Maximálna nosnosť: 200 kg

Hmotnosť: 970 gramov

Obsah balenia:

  • 1x Hamaka s moskytiérou (vr. úložného vaku)
  • 2x Karabína
  • 2x Popruh

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť