Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Netkaná maskovacia páska je samodržiaca, nezanecháva žiadne lepidlo ani stopy na povrchu vybavenia, ktoré ovinie. Je elastická, je možné roztiahnuť o ďalších cca 20%.

Rozmer ľahko upravíte bežnými nožnicami. Odstránenie je rovnako jednoduché a pri správnom zmotaní sa dá páska opakovane použiť.

Samolepiaca maskovacia páska slúži na maskovanie predmetov ako sú riadidlá či rámy kolies, objektívy fotoaparátov, termosky, svietidlá, rybárske prúty, rukoväte nožov, pažby zbraní, optiky a ďalšieho vybavenie. Zvládne aj ľahké opravy a úpravy, utiahnutie predmetov.

Maskovanie touto páskou vám nielen umožní získať taktickú výhodu, ale taktiež zabraňuje poškriabaniu a znečisteniu predmetov a znižuje odlesky.

Páska zlepšuje priľnavosť na mokrom povrchu a izoluje ruky od chladu alebo tepla. Má protišmykovú textúru, ktorá zaisťuje pevnejšie a stabilnejšie uchopenie.

Pásku je možné použiť taktiež ako bandáž na ovinutie zranenia.

Aby samolepiaca páska dobre priľnula, musí sa na oboch koncoch dotýkať sama seba.

Materiál: polyester

Rozmer: 5 cm x 4,5 metre (v natiahnutom stave)

Balenie obsahuje jednu rolu maskovacej pásky.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť