Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Dobíjacia powerbanka s vysokou kapacitou 10.000 mAh, ktorú je možné za chladných dní využiť aj ako praktický ohrievač rúk.

Pri plnom nabití poskytuje nepretržité, obojstranné zahrievanie po dobu až 15 hodín. Tlačidlo na reguláciu teploty ponúka na výber z 3 stupňov intenzity.

Vysoké nastavenie teploty funguje cca 8 hodín, stredné cca 12 hodín, nízke cca 15 hodín.

Vynikajúci výkon a bezpečnosť: Ohrievač disponuje batériou Tesla a je vybavený niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré chránia zariadenie pred prepätím, prebitím, nadprúdom a skratom.

Vstavaný batériový článok s certifikáciou UL a ochrana proti úplnému nabitiu zvyšujú bezpečnosť Vás aj Vášho zariadenia.

Samozrejmosťou je klasické dobíjanie elektroniky ako je napríklad váš mobilný telefón.

Powerbanka je navyše menšia a prenosnejšia ako bežné typy, s dostatočnou kapacitou pre viac ako dve nabitia iPhone XS alebo Google Pixel a takmer plné nabitie pre 11" iPad Pro.

Ľahko sa zmestí do každého vrecka alebo batohu a je dokonalou prenosnou nabíjačkou pri cestovaní alebo outdoorových aktivitách.

Kapacita batérie: 10000 mAh

Rozmer: 12 x 6 x 8 cm

Hmotnosť: 300 g

Balenie obsahuje jednu powerbanku s funkciou ohrievača rúk.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť