Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Ako fungujú fotochromatické slnečné okuliare? Sklá týchto okuliarov menia odtieň z čírej do dymovo šedej v závislosti na ultrafialovom žiarení všade okolo nás. Pokiaľ svieti slnko, šošovky stmavnú. Pokiaľ sa nachádzate v tieni, naopak zosvetlia. Deje sa tak pôsobením molekúl, ktoré pri vystavení UV žiareniu menia svoju štruktúru. Rýchlosť sfarbenia šošovky závisí na intenzite ultrafialového svetla (pokiaľ je intenzita UV žiarenia nízka, rýchlosť sfarbenia sa spomaľuje) a na teplote vzduchu.

Ochrana UV400: Tieto slnečné okuliare sa pýšia 100% ochranou UV400. Široké šošovky poskytujú nielen väčšie zorné pole, ale taktiež chránia Vaše oči pred vetrom, prachom a hmyzom. Majú minimálny odpor vzuchu, preto sú vhodné na rýchlu jazdu ako za slnečného, tak oblačného počasia.

Filter modrého svetla: Šošovka slnečných okuliarov je z polykarbonátu, ktorý okrem UVA, UVB a UVC žiarenia blokuje aj až 400 nm škodlivého modrého svetla. Okuliare sa navyše zbytočne nezahmlievajú a odolávajú aj vysokým teplotám.

Ultraľahké: S hmotnosťou iba 30 gramov okuliare sotva ucítite na hlave. Vďaka mäkkému gumovému polstrovaniu aj nožičkám nikde netlačia a sú vhodné aj na dlhodobé nosenie. Ideálne pre cyklistiku, beh, golf, lyžovanie, tenis aj ďalšie outdoorové aktivity.

Dlhá životnosť: Šošovky aj rám okuliarov sú mimoriadne odolné proti nárazu a poškriabaniu.

Súčasťou balenia je aj rámček pre dioptrické šošovky.

Značka: RockBros

Vhodné pre: unisex

Rozmery produktu: 17 x 15 x 5,5 cm

Hmotnosť: 30 gramov

Balenie obsahuje jedny cyklistické okuliare s puzdrom, rámčekom pre dioptrické šošovky, úložným vreckom a handričkou z mikrovlákna.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť