Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Unisex pončo do dažďa pre dospelých. Udrží vás v suchu bez ohľadu na to, či ste na cestách na bicykli alebo za turistikou.

Kapucňa je vybavená sťahovacou šnúrkou, ktorá dobre chráni vašu tvár. Patentky po stranách zaisťujú perfektné utesnenie.

V pláštenke sa nestane, že by Vám bolo veľmi horúco, pretože otvor v spodnej strane zaisťuje skvelú cirkuláciu vzduchu. Veľkosť celej pláštenky je 200 x 140 cm, takže je dostatočne veľká, aby zakryla batoh alebo riadidlá bicykla.

Ponúka vynikajúcu voľnosť pohybu a preto sa veľmi príjemne nosí. Kapucňu a bočné otvory na zapínanie môžete prispôsobiť svojim potrebám.

Pončo je možné jednoducho zložiť na kompaktnú veľkosť a uložiť do batohu alebo tašky na bicykli.

Pláštenka je z odolného nylonového materiálu so zosilnenými očkami, vďaka tomu je odolná proti dažďu, poskytuje lepšiu ochranu proti poveternostným vplyvom, trvalo odpudzuje vodu a je odolná proti oderu a roztrhnutiu.

Táto multifunkčná pláštenka má po stranách očká, vďaka ktorým ju môžete použiť aj ako plachtu alebo piknikovú podložku.

Veľkosť: univerzálna

Rozmery: 220 x 140 cm

Hmotnosť: 260 gramov

Balenie obsahuje jednu pláštenku.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť