Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Perfektná kapacita: približne 1,5 litra s rozmermi (13 x 15 x 20 cm), taška má jedno hlavné vrecko s troma ďalšími sieťovými vreckami, do ktorých sa zmestia drobné predmety, ako sú kľúče, vreckovky atď.

Taška na bicykel ponúka dostatok miesta pre mobilný telefón, náradie na naozaj kolesá, mini pumpu atď.

Reflexná a bezpečná jazda: reflexná páska na sedlovej taške zlepšuje viditeľnosť v tme a zaisťuje bezpečnú jazdu, otvory na zadnej strane tašky slúžia na pripevnenie zadného svetla pre ešte väčšiu viditeľnosť.

Vynikajúca vodotesnosť: je vyrobená z vysoko kvalitných nepremokavých materiálov s vodotesným zipsom so zapečatenými švami. Ponúka najlepší vodotesný výkon a chráni vaše veci alebo cennosti pred vodou, špinou a prachom.

Taška je odolná proti chladu, prachu a dažďu.

Jednoduchá inštalácia a demontáž: je vybavená tromi nastaviteľnými pásmi na suchý zips, ktoré je možné ľahko a pevne pripevniť pod sedlo na sedlovku. Montáž aj demontáž tašky je jednoduchá a nie je k nej potrebné žiadne náradie.

Vysoko kvalitné a odolné: nepremokavá sedlová taška na bicykel je vyrobená z vysoko kvalitných oxfordských materiálov, ktoré si nielen zachovávajú svoj tvar, ale je tiež veľmi odolný pred roztrhnutím.

Rozmery produktu: 26,3 x 14,4 x 8,7 cm

Hmotnosť: 130 gramov

Kapacita: 1,5 litrov

Materiál: kvalitný oxfordský nepremokavý

Balíček obsahuje jednu tašku pod sedlo kolesa.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť